RTV Rijnstreek

RTV Rijnstreek

advertentie

Aanhoudend wisselvallig


Geschreven door Amara Onwuka van Buienradar
26 mei 2024 23:30


Article Image
© buienradar.nl

Het is en blijft ook de komende tijd wisselvallig weer. Vandaag is het vrij warm, vanaf morgen komt de temperatuur voor langere tijd iets onder de 20 graden.

Het is en blijft ook de komende tijd wisselvallig weer. Zondag verloopt vrij warm, vanaf morgen komt de gemiddelde temperatuur voor langere tijd iets onder de 20 graden.

Vannacht is het rustig weer met opklaringen. Alleen in Limburg kan nog een lokale bui vallen. Het koelt af naar een graad of 10 en landinwaarts kan het nevelig worden. De wind waait zwak tot aan zee matig en in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Maandag krijgen we te maken met een mix van zon en flink wat stapelwolken. Aan het eind van de ochtend en in de middag groeien deze uit tot enkele buienwolken. De meeste zon zien we in het noordwesten en hier blijft het waarschijnlijk ook de hele dag droog. Het warmt op naar 17 graden langs de kust tot 20 graden in het oosten van het land. In de ochtend waait het nog iets steviger aan de kust met hier en daar 5 Bft. 's Middags is de wind een flink stuk afgenomen.

De dagen daarna zien we een uitermate wisselvallig weertype met slechts af en toe zon en vallen er geregeld verspreid over het land buien. Tot aan het eind van de werkweek kunnen lokaal tientallen millimeters regen vallen. De middagtemperatuur varieert van 17 graden langs de kust tot 19 graden plaatselijk in het binnenland.Bron: Buienradar
  • RTV Rijnstreek Radio
  • RTV Rijnstreek TV
advertentieBeschrijvende tekst van de afbeelding


Beschrijvende tekst van de afbeelding


Beschrijvende tekst van de afbeelding


Beschrijvende tekst van de afbeelding


Beschrijvende tekst van de afbeelding