RTV Rijnstreek

RTV Rijnstreek

advertentie
Geschreven door RTV Rijnstreek
17 januari 2024 16:05


Brownies & Downies ontvangt energiebesparende maatregelen t.w.v. € 500,-
Foto: Brownies & Downies ontvangt energiebesparende maatregelen t.w.v. € 500,-

- Op 10 januari bezochten de Wageningse Tochtbusters, samen met wethouders Maud Hulshof en Anne Janssen, lunchrestaurant Brownies & Downies als onderdeel van de 'Tochtbusters voor het MKB'-actie. Als een van de pioniers ontving het restaurant niet alleen een gratis adviesgesprek, maar ook de eerste LED lampen. Binnenkort volgt de installatie van energiebesparende producten ter waarde van maximaal € 500,-.

De gemeente Wageningen ondersteunt het MKB, waaronder winkels en horecagelegenheden, om energiekosten te verlagen. Deze winter ontvangen ondernemers gratis energiebesparende producten, direct geïnstalleerd. Wethouder Anne Janssen benadrukt het belang van ontzorgen en directe kostenbesparing voor ondernemers, zoals bij Brownies & Downies.

Tochtbusters, een initiatief van de gemeente, richt zich op het helpen van MKB-bedrijven en maatschappelijke instellingen met praktische tips en installatie van energiebesparende maatregelen. Wethouder Maud Hulshof benadrukt het belang van actie ondernemen en biedt ondernemers gratis installatie van LED lampen, tochtstrips en meer tot een maximum van € 500,-.

Centrummanager Robert Frijlink roept ondernemers op om zich snel aan te melden, aangezien er slechts ruimte is voor 100 deelnemers. Meer dan 40 ondernemers hebben zich al ingeschreven voor deze waardevolle ondersteuning van de Tochtbusters.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: nieuws@rtvrijnstreek.nl

of bel 0317-712084

Wageningen Nieuws 

wageningen winter voorpagina 
 
  • RTV Rijnstreek Radio
  • RTV Rijnstreek TV
advertentie