Ankeiler: Er komt weer een Kunst aan het Klompenpad 2023 enwel op 20 en 21 mei. De weersverwachting ziet er goed uit: mooi weer, geen regen, lekker temperatuurtje van zo rond de 20 graden.

- Er komt weer een Kunst aan het Klompenpad 2023 enwel op 20 en 21 mei. De weersverwachting ziet er goed uit: mooi weer, geen regen, lekker temperatuurtje van zo rond de 20 graden. In Nederland zijn ruim 1400 km aan klompen wandelpaden. Ook via Rhenen door het Binnenveld loopt een Klompenpad. Langs dit klompenpad staan in het Wageningse deel diverse kunstwerken.

Wandelaars en fietsers kunnen tijdens het weekend van 20 en 21 mei 2023 volop genieten van deze unieke kunstwerken van hout, glaswerk, keramiek, poëzie, sculpturen en nog veel meer. De kunstenaars staan bij hun werken om er meer over te vertellen, een praatje te maken en werken ter plekke aan nieuwe kunstwerken. En er zijn ook workshops te volgen. Een bijzondere kans om kunstenaars in actie te zien en te genieten van een diversiteit aan kunstvormen tijdens dit unieke evenement in de natuur.

Op de website www.thinkpink.studio kan je de wandeling/fietsroute downloaden die loopt van Rhenen naar Wageningen. Op Landgoed de Lieskamp aan de Egelsteeg 2 in Wageningen, staat de kunst aan het klompenpad dat over het landgoed heen loopt. Je kunt niet met de auto bij het Landgoed komen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Meer over

Deel dit artikel