Ankeiler: De Katholieke Studentenvereniging St. Franciscus Xaverius (K.S.V.) heeft met de sponsoractie Francerious Request maar liefst € 2.565,25 ingezameld voor het goede doel.

- De Katholieke Studentenvereniging St. Franciscus Xaverius (K.S.V.) heeft met de sponsoractie Francerious Request maar liefst € 2.565,25 ingezameld voor het goede doel. Dit geld gaat naar Manege zonder Drempels die er een tillift voor gaat kopen.

72 uur radio maken

De Francerious Request actie werd van donderdag 15 december 13.00 uur tot zondag 18 december 13.00 uur gehouden. In de studentenverenging aan de Stadsbrink was een radiostudio gebouwd van waaruit studenten 72 uur radio hebben gemaakt. Dit was ook via de lokale radio van RTV Rijnstreek te beluisteren. Vele studenten hebben een uurtje radio gemaakt met hun favoriete muziek maar er waren ook studenten bij die een uurtje samenstelde vanuit hun persoonlijke herinneringen en ervaringen. Bijvoorbeeld met de muziek die altijd tijdens vakanties in de auto werd gedraaid.

Geld inzamelen

Er waren ook diverse acties om geld in te zamelen. Er konden tegen betaling verzoekplaten worden aangevraagd en er werden kerstballen verkocht. Door een kapsalon kon je je haar laten knippen en 6 studenten hebben lege kratten opgehaald en die bij de supermarkt ingeleverd. De opbrengst was voor het goede doel. Al deze acties hebben een bedrag van € 2.565,25 opgeleverd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl