Ankeiler: De Katholieke Studentenvereniging St.

- De Katholieke Studentenvereniging St. Franciscus Xaverius (K.S.V.) gaat van donderdag 15 december 13.00 uur tot en met zondag 18 december 13.00 uur een Serious Request actie houden onder de naam Francerious Request. Studenten gaan 72 uur lang radio maken met vele sponsoracties om geld in te zamelen voor Manege zonder Drempels. De manege in Bennekom heeft tilliften nodig, met zo'n tillift kan iemand makkelijk op een paard getild worden. De actie zal via Twitch te zien en via de radio van RTV Rijnstreek te beluisteren zijn.

2 jaar geleden al

De actie was 2 jaar geleden al gepland maar toen kwam de corona, vandaar dat dit jaar de actie wordt gehouden. In de Mensa van de vereniging wordt op een podium een radiostudio neergezet. Leden van K.S.V. zullen zoveel mogelijk uren gaan maken in de studio maar iedereen is welkom om geïnterviewd te worden of een plaatje aan te vragen. Wageningers kunnen ook zelf een sponsoractie opzetten zoals een sponsorloop, hardlopen of fietsen.

Opening door burgemeester

Donderdag om 13 uur zal Burgemeester Floor Vermeulen de Francerious Request openen. Vrijdag is er de Vrijdagmiddag Borrel met een speciaal biertje en een snack. Zaterdag is iedereen welkom voor de lunch op de familiedag, waarbij er veel te beleven is voor de kinderen. Zondag van 12 tot 13 uur wordt het ingezamelde bedrag van de actie bekend gemaakt.

De actie volgen

De hele actie is in beeld te volgen via de app Twitch, zoek daarbij op Francerious Request of klik op deze link. RTV Rijnstreek zendt de actie ook live uit via de lokale radio op 106fm of via rtvrijnstreek.nl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Meer over

Deel dit artikel