Ankeiler: WAVV speelde zaterdag de competitiewedstrijd tegen Renswoude en begon de wedstrijd te afwachtend, en schrok van de met volle inzet van de bezoekers.

- WAVV speelde zaterdag de competitiewedstrijd tegen Renswoude en begon de wedstrijd te afwachtend, en schrok van de met volle inzet van de bezoekers. Herhaaldelijk werd in de eerste 10 minuten de verdediging van de thuisploeg op de proef gesteld door het flitsende spel van de aanval van Renswoude, dit leidde dan ook in de 10e minuut tot de 0 – 1 voorsprong. Het was Paul Daalmeijer die tijdens een felle scrimmage voor het doel van WAVV de 0-1 maakte.

WAVV schrok wakker en rechte hun rug, en vanaf dat moment probeerde ze de wedstrijd naar zich toe te trekken. Het was Davey Jansen die WAVV op gelijke hoogte bracht, door een goede aanval met een schitterend omhaal in de 15e minuut. Het spel volgde een beetje op en neer, en WAVV moest opboksen tegen het fysieke spel van de bezoekers. De verdedigers van Renswoude moesten soms ook aan de noodrem trekken om de frêle en snelle aanvallers van de thuisploeg te beteugelen. Dit leidde jammer genoeg tot vlak voor rust met twee rode kaarten voor Renswoude (2 x geel en 1x direct rood vlak voor rust) Deze gelijkte stand was tevens de ruststand.

Na rust was de thuisploeg toch de bovenliggende partij, de bezoekers moesten zich zeker met 9 man posteren op eigen helft om de 1 – 1 vast te houden. Toch was het weer WAVV die met enkele flitsende bewegingen van de buitenspelers in de 58e minuut Davey Jansen in stelling bracht, en die kon dan beheerst de 2 – 1 binnenschieten. De WAVV-ers hadden de bezoekers in de tang en speelde de wedstrijd uit, en weer was het Davey Jansen die de 3 – 1 binnen schoot, dit maal via een strafschop, nadat Lars Dolphijn in het grote hok van Renswoude was neergelegd.