Ankeiler: Ziekenhuis Gelderse Vallei organiseert op zaterdag 8 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een banenmarkt in de centrale hal van het ziekenhuis.

- Ziekenhuis Gelderse Vallei organiseert op zaterdag 8 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een banenmarkt in de centrale hal van het ziekenhuis. De banenmarkt is er voor werkzoekenden, studenten, herintreders, middelbare scholieren en zij-instromers.

Op deze dag is het mogelijk om laagdrempelig kennis te maken met alle mogelijkheden rondom werken en leren in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Verschillende afdelingen laten in hun stands zien wat zij op het gebied van werken en leren in huis hebben. Het is voor bezoekers een unieke kans om te ontdekken welke baan in de zorg bij hen past.

Maak kennis met onze medewerkers

Kom de sfeer proeven en maak kennis met de ziekenhuismedewerkers. Zij staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen de medewerkers wat werken in Ziekenhuis Gelderse Vallei zo uniek maakt. Kijk voor meer informatie over de banenmarkt op www.werkenbijgeldersevallei.nl/banenmarkt

ūüí¨ WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 226 925 19 of mail ons: nieuws@rtvrijnstreek.nl

Meer over

Deel dit artikel