Afdrukken
Ankeiler: KV Wageningen speelde zaterdagavond op Het Binnenveld tegen het Scheveningse KVS/Groeneveld Keukens.

- KV Wageningen speelde zaterdagavond op Het Binnenveld tegen het Scheveningse KVS/Groeneveld Keukens. De 1e aanval met Wouter ter Maten, Pim Steenbergen, Klae Dekens en Kim Janssen begon voortreffelijk. Binnen drie minuten hadden ze al voor de vakwisseling gezorgd via 2 treffers van Pim.

Het tweede aanvalsvak met Tim, Joost, Iris Ilekhomon en Danieke vd Hoef, ze had even meer tijd nodig, maar eenmaal op stoom hadden zij na zes minuten uit twee mooie aanvalsacties even zoveel keer gescoord en stond het 4-0. Wageningen liet even later een stip liggen, maar Klae Dekens maakte deze tegenvaller met twee gave doelpunten weer helemaal goed en had KV een voorsprong van 6-0. Na een klein kwartier kwam even de klad erin waardoor de verdediging tot 2x toe een tegendoelpunt moest incasseren.

Al snel hadden de blauwwitten alles weer op de rit en Klae Dekens scoorde 2 keer en Danieke vd Hoef zorgden voor het positieve aantal van negen treffers. Opnieuw verzuimde Wageningen een stip te verzilveren en van deze tegenvaller maakte KVS dankbaar gebruik door tweemaal te scoren en de ruststand te bepalen op 9-5.

Gelukkig bleek Wageningen alles onder controle te hebben en houden en Danieke vd Hoef en Pim Steenbergen zorgden dat er weer verder kon worden uitgelopen naar 11-6. Na tien minuten was het inmiddels 15-8 via Iris Ilekhomon, Pim 2x en Danieke vd Hoef. Na een tegendoelpunt werd er gewisseld. Rinske van Haarlem verving Kim Janssen en binnen de minuut had Klae Dekens al weer raak geschoten en opnieuw binnen de minuut waren het Pim en Danieke die voor 18-9 zorgden.

Door Wouter ter Maten en Rinske van Haarlem werd de voorsprong opgevoerd met een verschil van tien treffers en bij die stand van 20-10 mocht Pim het veld verlaten voor Deen de Jong. Nadat Danieke vd Hoef voor de 21ste treffer had gezorgd kon KVS een beetje inlopen. Kim Janssen kwam weer in het veld. Nu voor Klae Dekens die met haar vijf doelpunten aardig bij had gedragen aan de score. Iris Ilekhomon 2 scores en Deen de Jong en Kim Janssen bepaalden de eindstand op 25-15.