RTV Rijnstreek

RTV Rijnstreek

advertentie
Geschreven door RTV Rijnstreek
8 september 2022 16:30


Coffeeshop De Bengel mag naar de Gerdesstraat verhuizen
Foto: Coffeeshop De Bengel mag naar de Gerdesstraat verhuizen
Het oude pand van Snackbar Mekking. Foto: RTV Rijnstreek

- Afhaal coffeeshop De Bengel mag van de Sportstraat naar de Gerdestraat 2A verhuizen. De verhuizing was een wens van de gemeente om de bestaande coffeeshops zo veel mogelijk in het centrum te vestigen. Om de verhuizing mogelijk te maken, was ook een Omgevingsvergunning nodig, deze vergunning is door Omgevingsdienst De Vallei verleend op 6 september. De vergunningsprocedure is nog niet geheel afgerond.

Burgemeester Floor Vermeulen: "De voorgenomen verhuizing van de coffeeshop naar het centrum kan wat mij betreft doorgaan. Niet alleen hebben omwonenden en andere belanghebbenden afgelopen jaar hun mening kunnen geven, ik heb recent ook nog met hen gesproken zoals ik had beloofd. Dat waren goede en voor mij verhelderende gesprekken en ik heb begrip voor de zorgen. Maar er zijn geen nieuwe argumenten bijgekomen die nu tot een ander besluit leiden. Natuurlijk kunnen mensen nog bezwaar aantekenen tegen het besluit, dat hoort bij een zorgvuldige procedure."

Belanghebbenden die eerder een zogenaamde zienswijze indienden, hebben 6 weken de mogelijkheid om een bezwaarschrift in te dienen.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: nieuws@rtvrijnstreek.nl

of bel 0317-712084

Best  Leiden  Wageningen Nieuws 

wageningen voorpagina 
 
  • RTV Rijnstreek Radio
  • RTV Rijnstreek TV
advertentie